Ezen az idilli vasárnapon sem szusszan Pécsett a kormányzati propagandagépezet

2019. április 7. 17:27 2019. ápr. 7. 17:27

Hiába a verőfényes napsütés, a 20 fokos sétálóidő, a hét utolsó, lassan csorgó, vaníliafagyi ízű délutánján sem ismeri a pihenést a kormánypropaganda: nem sokkal fél öt után a Ferencesek utcájának elején frissítették egy plakáthelyen a rendszerüzenetet.

Közeleg az EP-választás, melyet az egyre szaporodó migránskaravánozás is ékesen jelez a "közmédiában". Az embereknek ezért tudniuk kell - megint -, hogy jönnek a bevándorlók - megint -, és a Fidesz nélkül elveszik az ország és Európa - megint. Ezért plakátolnak - megint:

Orbán Viktor egyébként pénteken rúgta be hivatalosan a Fidesz EP-kampánymotorját egy - dobpergés - hétpontos, migrációmegállító programmal Budapesten, a Bálnában. De mielőtt aggódnál, hogy a vidék bezzeg kimarad a show-ból, ne aggódj. Gulyás Gergely a 444.hu szerint az Inforádióban arról beszélt,

a Fidesz országszerte több mint 200 fórumot tart az európai parlamenti választás kampányában, ezeken pedig miniszterek, államtitkárok és a kormánypárt vezető politikusai is részt vesznek.

Forrás: H.V.