Tízen erőszakolhatják meg a gyereked, ha nem szavazol a Fideszre - kampányolt a bács-kiskun megyei roma vezető

2019. április 9. 10:34 2019. ápr. 9. 10:34

Nagyot ment Horváth Szilveszter, a Bács-Kiskun Megyei Roma Nemzetiségi Önkormányzat elnöke Szabadszálláson, ahol a közelgő európai parlamenti választás kapcsán kampányolt a Fidesz mellett.

Horváth beszédéről videó is készült, Facebook-oldalánezt a 444.hu találta meg, és az elnök is megosztotta a . Ebben Horváth először arról beszél,

A cigányságnak van hagyománya, kultúrája, kereszténysége, melyet idegen hatalmak, az unió el akar venni. Be akarják engedni a migránsokat, akiknek 90 százaléka terrorista.

Ezután jött a lényeg:

"Senki se szeretné, ha a családja félelemben menne el a boltba, vagy a gyereke iskolába. Mert ezeknek a migránsoknak a kultúrája, törvénye megengedi, hogy ha mész vele szembe az utcán, és rosszul nézel rá, vagy netán kér tőled egy cigarettát, és nem adsz neki, késsel vegyen elégtételt. Az ő törvénye ezt nem bünteti, ahogy azt sem, hogy megerőszakolják a gyerekeinket, akár tízet."

Horváth azzal zárta a szavait, hogy május 26-án mindenki fogjon meg három embert, és menjen el velük szavazni a Fidesz-KDNP-re. Megtapsolták.

Forrás: pecsistop.hu/444.hu