Diák-érdekképviseletet hirdetett Péterffy Attila

2019. április 12. 12:19 2019. ápr. 12. 12:19

Ha megválasztják, Péterffy Attila, Pécs független polgármesterjelöltje külön választást hirdetne a város fiataljainak, hogy diák-polgármestert delegálhassanak a városházára. Azt is vállalta: segíti, hogy hatékonyan tudjon dolgozni.

Pénteken délelőtt Facebook-oldalán hirdette meg Tavaszi hadjáratának ötödik pontját Péterffy Attila, Pécs független, az MSZP, a DK és a Momentum által támogatott polgármesterjelöltje.

„Polgármesterként szeretnék meghirdetni egy olyan választást, ahol a pécsi fiatalok egy diák-polgármestert delegálnak, aki a városházán valóban képviseli érdekeiket. Hogy valóban hatékonyan tudjon közbejárni a fiatalok érdekében, arról majd én gondoskodom”

- írja Péterffy Attila Facebook-oldalán, hozzátéve: „önökön múlik, hogy én legyek Pécs város polgármestere, aki tisztában van azzal, hogy bár ezt a várost örököltük, de gyermekeinknek tartozunk vele.”

Péterffy Attila, a jelenleg három ellenzéki párt támogatását bíró független polgármesterjelölt március 15-én 12 pontos, Tavaszi hadjáratnak elnevezett kampányt hirdetett, mint mondta, Pécs jövője érdekében. A polgármesterjelölt eddig négy vállalását tette közzé: leszögezte, hogy Pécs határában nem épülhet atomtemető, ígéretet tett rá, hogy rendet tesz a pécsi parkolás terén. Hadat üzent a város útjait beborító kátyúknak, majd az adóemelések ellenére évek óta kitartóan működő pécsi vállalkozásoknak ajánlott hűségprogramot megválasztása esetén.

Forrás: pecsistop.hu