Helyszíni bírsággal megúszta a temetőfalbontást a mustangos

2019. április 15. 22:39 2019. ápr. 15. 22:39

Helyszíni bírságot szabtak ki a rendőrök arra a sofőrre, aki pénteken belenavigált egy Ford Mustangot a Pécsi Köztemető téglafalába, íves lyukat ütve rajta, legalább két sírt beborítva törmelékkel.

A pórul járt izomautó fotói bejárták a Facebookot, a Biokom is közzétette azokat saját közösségi oldalán, már mémesedett is a jelenség.

Hamar mém lett a méregdrága pécsi temetőrongáló kocsiból

Mint ismert, pénteken reggel rádöntötte a pécsi köztemető amúgy igen masszív kerítését egy Ford Mustang az egyik sírra - az internet népe hamar lecsapott a történtekre. Amint azt pénteken elsőként megírtuk, egy Ford Mustang látogatott a pécsi köztemetőbe, a téglakerítésen keresztül.

Lapunk a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányságtól megtudta, a látványos szabálysértés miatt helyszíni bírságot szabott ki a balesetet okozó férfival a Pécsi Rendőrkapitányság.

Kerestük a Biokomot is, arra várva választ, hogy mekkora az okozott kár mértéke, mennyi sír sérült, és ki állja a kerítés és adott esetben a sírok helyreállítási költségeit. A városüzemeltetési cég egyelőre nem reagált, amint kapunk választ, közöljük.

Forrás: pecsistop.hu