Siklósi gimi: megint ketten pályáztak, a pécsi fideszes nincs köztük

2019. április 22. 09:56 2019. ápr. 22. 09:56

Ismét két jelentkezést adtak le a siklósi gimnázium igazgatói posztjára kiírt újabb pályázatra. A korábbi megmérettetésen a pécsi önkormányzat kulturális bizottságának fideszes elnöke is indult, most nem újrázott.

Ismét ketten pályáztak a siklósi Táncsics Mihály Gimnázium, Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola igazgatói posztjára - olvasható a Siklósi Hírek cikkében.

Mint ismert, a vezetői székért egyszer már kiírt az Emberi Erőforrások Minisztériuma egy pályázatot tavaly, azon az iskolában húsz éve tanár Fischer Zsolt és a pécsi önkormányzat kulturális bizottságának fideszes elnöke, Bognár László indult el (Bognár 2012-13 között már igazgatta az intézményt).

Helyben az önkormányzat, a tantestület, a szülői munkaközösség támogatta a helyi tanerőt, ám végül a lap szerint Bognár pályázatát érvénytelennek találták, Fischer pályázatára pedig nemet mondtak a minisztériumban, és újabb kört írtak ki.

A lap cikke szerint az újabb megmérettetésen Fischer Zsolt ismét elindult, a másik jelentkező pedig Pataki Gabriella, a Kanizsai Dorottya Általános Iskola jelenlegi igazgatója.

Bognár László első körös pályázatát a Siklósi Hírek szerint eredménytelenné nyilvánították, Bognár nem is szállt ringbe másodjára a siklósi gimnázium igazgatói székéért.

Forrás: Pécsi STOP/Siklósi Hírek