Majális a Mandulásban – olyan lesz, mint régen

2019. április 25. 09:19 2019. ápr. 25. 09:19

Egy év kihagyás után megint lesz majális a Mandulásban, a pécsi-baranyai szakszervezetek és az ellenzéki demokratikus pártok közösen szervezik. Hamisítatlan majális lesz, családi program, ahol meg lehet ünnepelni a magyar melóst – amíg még van kit.

A részleteket már lehet látni a majális Facebook-eseményénél.

A Baranya Megyei Szakszervezetek Akcióegysége és baloldali pártok 2017-ben rendezték meg utoljára hagyományos majálisukat a Mandulásban, de egy év kihagyás után újra fel lehet menni a családdal, barátokkal. A gyerekeket légvár, kézműves foglalkozások és egész napos játék várja, de a felnőttek is összemérhetik erejüket főzőversenyben, kötélhúzásban, zsákbanfutásban, sörivóversenyben (nem, gyerekeknek még MINDIG nem szerveznek ilyet alkoholtartalmú sörrel), vagy éppen szkanderben.

Miután a szakszervezetek mellett az MSZP, a DK, a Momentum, a Magyar Liberális Párt, az LMP is támogatja a rendezvényt – ennek köszönhetően lesznek békebeli árak a büfében és így lesz ingyenes az ugrálóvár és az arcfestés.

Igazi családi program lesz, szeretettel várunk mindenkit, kicsit és nagyot, családokat, baráti társaságokat pártállástól és gondolkodástól függetlenül – mondta Benke Norbert, az esemény főszervezője. - Minden lehetőséget biztosítunk ahhoz, hogy bárki jól érezze magát, hogy megünnepeljük az Európai uniós tagságunkat, a munkát és a magyar melósokat addig, amíg még van kit ünnepelni.

Forrás: pecsistop.hu