Ha Péterffy lesz a polgármester, elszámoltatja a Fideszt

2019. április 26. 11:06 2019. ápr. 26. 11:06

Ezt ígérte a független pécsi polgármesterjelölt. Folytatódik a Tavaszi hadjárat, eljött a rendrakás ideje.

Mint ismert, Péterffy Attila március 15-én hirdette meg Tavaszi hadjáratát. Akkor azt ígérte: minden héten közzéteszi egy-egy vállalását Pécs jövője érdekében, azaz olyan programpontokat hoz nyilvánosságra, amelyeket megválasztása után polgármesterként számon kérhetnek rajta a pécsiek.

A Tavaszi hadjárat eddigi elemei között szerepelt egyebek mellett az atomtemető-mentes Pécs, a parkolás rendbetétele és kátyúk felszámolása.

Ezúttal a tíz éve regnáló fideszes városvezetés elszámoltatása volt soron. Péterffy Attila a Facebook-oldalán közzétett videóban arról beszélt: az elmúlt tíz évben a fideszes városvezetés gyakorlatilag csődbe kormányozta a városunkat.

„Ma már egy csődgondnok ül a polgármester mellett, hogy minden döntését ellenőrizze. Polgármesterként fel akarok állítani egy szakértőkből álló vizsgálóbizottságot a múlt felelőseinek megnevezése érdekében, különös tekintettel a Volvo-buszok beszerzésére, a Zsolnay-gyár ügyére és a Pécsi Vízmű-ügyre”- mondta a független polgármesterjelölt.

Péterffy Attila hozzátette: célja a vétkes vagyonkezelő magatartások feltárása, mert, mint mondta, „itt az ideje rendet rakni.”

Forrás: pecsistop.hu