Péterffy: „Kell egy hely, ahol otthon lehetünk"

2019. május 3. 11:11 2019. máj. 3. 11:11

Újabb hét, újabb vállalás Péterffy Attilától, Pécs független polgármesterjelöltjétől. Ha megválasztják, szakmai alapokra helyezi az önkormányzati lakásprogramot, és kiemelt feladatként kezeli a fiatalok lakáshoz juttatását.

„Amennyiben bizalmat szavaznak nekem, létre akarom hozni a Pécsi Építőipari Kerekasztalt, amely az önkormányzati lakásprogramot hivatott majd szakmai alapokra helyezni. Célom a lakhatás elősegítése, ezen belül is kiemelten a fiatalok lakáshoz juttatása, helyben tartása. Kell egy hely, ahol otthon lehetünk”

- mondta a független polgármesterjelölt pénteken a Facebook-oldalán közzétett videójában.

Mint ismert, március 15-én hirdette meg Tavaszi hadjárat nevű kampányát Péterffy Attila, Pécs független polgármesterjelöljte. Ígérete szerint minden héten újabb vállalását teszi közzé, olyan ígéreteket, amelyeket megválasztása esetén számon kérhetnek rajta a választópolgárok.

Péterffy Attila eddigi vállalásai között szerepelt, hogy Pécs határában nem épülhet atomtemető, ígéretet tett rá, hogy rendet tesz a pécsi parkolás terén és hadat üzent a város útjait beborító kátyúknak. Hűségprogramot hirdetett a pécsi vállalkozásoknak, majd vállalta azt is, hogy elszámoltatja a Fideszt.

„Ma már egy csődgondnok ül a polgármester mellett, hogy minden döntését ellenőrizze. Polgármesterként fel akarok állítani egy szakértőkből álló vizsgálóbizottságot a múlt felelőseinek megnevezése érdekében, különös tekintettel a Volvo-buszok beszerzésére, a Zsolnay-gyár ügyére és a Pécsi Vízmű-ügyre”

- mondta a független polgármesterjelölt múlt heti videójában.

Forrás: pecsistop.hu