Utasbüdösségi szavazás a Mediaworks helyi depójánál

2019. május 17. 15:08 2019. máj. 17. 15:08

„Egyre több a koszos és büdös utas a pécsi buszokon. Ön szerint mit lehetne kezdeni velük?” - ezt a szavazást tolta ki a Mediaworks helyi propagandaműhelye a minap. A pofánk leszakad.

Az alábbi ízléses és gusztusos szavazás bukkant fel a Bama kezdőlapján:

A Fidesz-propaganda oszlopos baranyai tagja négy lehetséges választ is ajánl, ebből az egyik eléggé megengedő, miszerint „Ők is emberek, hagyjuk békén őket”, de a többi már nem:

  • „Fel sem kellene őket engedni felszállni” (ezt ráadásul így, világ csúfjára)
  • „Minden buszra kéne egy őr”
  • „Mosakodjanak meg!”
  • Nem tartjuk mi ördögtől valónak, ha egy problémára szándékosan sarkítva kell rávilágítani, ha már kafkai mélységekbe szállóan erős képekkel operálva lehet csak kifejezni, hogy mennyire bántónak talál az ember valamilyen otrombaságot. Akkor is, ha a sértődött lakájmédia ezt utána szándékosan igyekszik félreérteni, mint például írásunkat a kormányfő pökhendi, a magyar anyákat lélektelen módon megalázó megnyilvánulásairól és a kormány ezeket olykor metsző intézkedéseiről.

    Meg értjük mi a tréfát is, nem arról van szó, hogy nem, de ennek a felvetésnek a színvonala már tényleg olyan mélyen karcol a sárban, hogy minden jóérzésű pécsi újságíróban a szekunder szégyen bujkáljon tőle.

    Egyre több a koszos és büdös tartalom a kormányközeli médiában. Na de mit lehet kezdeni vele?

    Forrás: Gót