Az MSZP alelnöke borzasztóan kiakadt, kiosztotta a propagandistákat

2019. május 18. 10:39 2019. máj. 18. 10:39

„Hogy a kurva életbe van az, hogy az nem érdekli önöket, hogy a magyar munkavállalókkal mi van?” - Komjáthi Imrét, az MSZP alelnökét talán még senki sem akasztotta ki úgy a nyilvánosság előtt, mint a Pesti Srácok totális közönye a magyar munkavállalók iránt. Kaptak is tőle olyat Dunaújvárosban, hogy egy darabig nem kell melósok közé menniük. Mondjuk nincs rá adat, hogy egyébként szoktak-e....

Orbán Viktor kilóra eladta a magyar munkavállalókat a multiknak, rabszolgatörvényt hozott, amely engedi, hogy rabszolgaként foglalkoztassák őket, a munkaerőhiányt béremelés helyett ukrán, indiai meg szerb dolgozókkal próbálja kezelni, letörve a hazai béreket, fittyet hányva a munkavédelmi szabályok betartására.

Éppen ezekről beszélt a szocialista Komjáthi Imre pénteken a párbeszédes Jávor Benedekkel és a zöldek helyi politikusával Dunaújvárosban a Hankook-gyár előtt, amikor a PestiSrácok stábja igen késve megjelent, és a magyar dolgozók helyzete helyett valami egész másról, a városban is formálódó ellenzéki összefogásról kezdte faggatni Szabó Zsolt önkormányzati képviselőt.

A dolog egy pont után kérdezz-felelekből kérdezz-kérdezzbe fordult, amiből viszont egy ponton teljesen eleget lett az egyébként higgaddtságáról híres szocialista politikusnak, Komjáthi Imrének, aki évtizedekig dolgozott maga is a vegyiparban.

„Hogy a kurva életbe van az, hogy az nem érdekli önöket, hogy a magyar munkavállalókkal mi van, magasról tesznek rá, hogy itt éppen mongolokat meg ukránokat meg mindenféle emberek foglalkoztatnak, és erős a gyanú, hogy a munkaerő-közvetítő cégek mögött is fideszes oligarchák vannak, azok gazdagodnak megint a magyar dolgozók vérén, és magukat ez nem érdekli?”

Az MSZP alelnöke szerint a PS-nek a gazdáikkal együtt kellene elnézést kérnie a magyar dolgozóktól, akiknek az ORbán-kormány akasztotta a nyakába a rabszolgatörvényt. Komjáthi elképesztően őszinte kifakadását itt tudod megnézni:

Forrás: pecsistop.hu