Megvan az első civil támogatója a független pécsi polgármesterjelöltnek

2019. május 27. 09:35 2019. máj. 27. 09:35

A Forum Sopianae Egyesület közleményben jelezte, hogy beállnak Péterffy attila független pécsi polgármesterjelölt mögé.

Közleményt juttatott el lapunkhoz hétfőn reggel a Forum Sopianae Egyesület, amelyben bejelentették, hogy ők az első civil támogatói Péterffy Attila független polgármesterjelöltnek, aki mögé eddig az MSZP-Párbeszéd, a Momentum és a DK sorakozott fel.

A közleményt változtatás nélkül közöljük:

A Forum Sopianae Egyesület Péterffy Attila első civil támogatója

A Forum Sopianae Egyesület közgyűlése elsöprő többséggel a pécsi civil szervezetek közül hivatalosan elsőként döntött úgy: támogatja Péterffy Attila független pécsi polgármesterjelöltet.

A Forum Sopianae Egyesület alapvető céljának tekinti, hogy elősegítse Pécs hosszú távú fejlődését. Ezt a célt úgy kívánja elérni, hogy segít megteremteni a város életét meghatározó személyiségek összefogását. Olyan emberekét, akik elhivatottságukat és tudásukat hajlandóak Pécs szolgálatába helyezni. Ez a cél vezérelt minket, amikor létrehoztuk az egyesületet és ez a cél vezérel minket akkor, amikor támogatásunkról biztosítjuk Péterffy Attila független polgármesterjelöltet.

Egyesületünk benne találta meg azt a személyt, aki Pécs valódi értékeire épít, arra a civil kurázsira, amely évek óta nem tud kibontakozni. Meglátásunk szerint ő az az ember, aki szakmai karrierjét feladva hajlandó és képes széles összefogást teremtve egy új, fejlődő pályára állítani Pécset. Nem felelőtlen, nagyzoló ígéretekkel, hanem belátható, emberléptékű elképzelésekkel, a pécsiekkel együtt és nem a fejük felett döntve vezetné a várost.

A Forum Sopianae Egyesület 2014-ben már letette a voksát a demokrácia és az összefogás mellett, az ősszel esedékes választásokon is ez a célunk. Ezért büszkén támogatjuk a pécsi civil szervezetek közül elsőként Péterffy Attila jelöltségét.

Forrás: Pécsi STOP