Frappáns választ adtak a propagandalapok az úzvölgyi incidensre

2019. június 11. 10:59 2019. jún. 11. 10:59

Szavaztatnak. Most nem arról, hogy büdösek-e buszozók, de majdnem. Csodálatos szavazásban igyekszik az összes együtt lélegző megyei propagandaportál nyitva tartani a zsebekben a szalonnazsíros bicskát.

Arról nemrég írtunk, hogy a megyei propagandagép netes kivitele micsoda arcátlan szavazást hívott életre a büdösen buszozó pécsiekről.

Innen nehéz volt szintet lépni, de sikerült, ráadásul úgy, hogy az összes, a kormány szekerét toló megyei hírportálnál pontosan ugyanez a szavazás látható:

És bár a sor végén felcsillan némi európai, alighanem addigra már kifullad a lendület, vagy elvész a józan ész, vagy úgysem veszi már komolyan senki.

Ezek a lapok nem is olyan régen még zsinórmértéknek számítottak megyei szinten kiegyensúlyozott tájékoztatásban, újságírói és szerkesztői munkában.

Ma pedig KESMA-társaikkal együtt nem többek száraz kóróknál a mind lehangolóbb magyar ugaron.

Mert igen, vérlázító volt az incidens, mivel kormányzati szerv, még vérlázítóbb volt a román külügy válasza.
És erre mi is lenne jobb megoldás, mint a vérlázítás? Sárkány ellen sárkányfű, felhergelt román ellen felhergelt magyar. Központi utasításra, kendőzetlenül, adóforintokból. Nyilván a katonatemetőnél sem kétdiplomás románok döngették a kaput, idehaza sem a rakétafizikusoknak szól a központosított szavazás, biztos el is éri a célját.

Miközben volt egy vékonyka cérnahang, valahol itt a mind távolibb Európa szélén, de ugyan ki hallotta meg?

Ha már szavazás, mi Csaba királyfi visszatérésére szavazunk, csak nehogy úgy nézzen ki, mint a csillagösvényről frissen letért Habony lisztes királyfiruhába öltöztetve.

Az egésszel talán az a legnagyobb baj, hogy ezt a saját groteszken rángatózó mémjébe omló borzalmat valaki alig egy héttel a trianoni gyásznap után szabadon engedte.

Mindent elemészt a szekunder szégyen.

Forrás: Gót