Hoppál örülhet: jön az újabb nemzeti konzultáció

2019. június 20. 13:57 2019. jún. 20. 13:57

Rogán Antal propagandaminiszter szerint szerint jövőre ismét lesz nemzeti konzultáció, így Hoppál Péter hegyezheti a ceruzáját, azt is kitöltheti majd kétszer.

A kormány szeretné a nemzeti konzultációkat folytatni, és - akárcsak idén - jövőre is indít olyat, amelyik a következő költségvetés megalapozását készíti elő - mondta Rogán Antal, a Miniszterelnöki Kabinetiroda vezetője az Országgyűlés igazságügyi bizottságának csütörtöki ülésén.

A miniszter azt mondta, hogy a 2020-as költségvetés is az emberek véleményét figyelembe vevő családvédelmi akcióterven alapszik.

Közölte, a családok támogatására már most ezermilliárd forinttal többet fordítanak a költségvetésben, mint 2010-ben, az utolsó Gyurcsány-kormány idején benyújtott büdzsében tették. Ezt az összeget 2020-ra, a családvédelmi akcióterv elfogadásával további több mint 200 milliárd forinttal emelik meg - tette hozzá.

Nemzetikonzultáció-kitöltésben nincs nagyobb bajnok Hoppál Péternél, aki a jelek szerint tavaly kétszer is kitöltötte azt.

Hoppál Péter megnyerte a nemzetikonzultáció-kitöltő versenyt

Nem vette félvállról a volt kulturális államtitkár a nemzeti konzultációnak álcázott közpénzégetés újabb stációját, és annyira belelendült a kitöltésbe, hogy szemlátomást meg sem állt egy ívnél. Hoppál elhivatottságát a 444.hu szúrta ki a politikus Facebook-oldalán. E szerint Hoppál Péter már december 7-én elbüszkélkedett azzal, hogy kitöltötte a kérdőívet, melyre december 21-ig várja a válaszokat a kormány.

Forrás: pecsistop.hu/MTI