Megint Baksait jelöli a Fidesz Harkányban

2019. június 21. 15:28 2019. jún. 21. 15:28

A Fidesz harkányi szervezete Baksai Endre Tamást jelölte az őszi helyhatósági választások polgármesterjelöltjének – írja a Harkányi Hírek. Baksai nagyot ment a mostani ciklusban: kitüntette a saját apját, és a ballib sajtót okolta a csúszó beruházások miatt.

„A Fidesz harkányi szervezete Baksai Endre Tamást jelölte az őszi helyhatósági választások polgármesterjelöltjének – írja a Harkányi Hírek. A lap tudósítása szerint Baksai Tamás elmondta: a megyei közgyűlés soraiban nem kíván szerepelni, melyet jelzett is. A választókerület által delegált megyei alelnöki feladatait továbbra is ellátja. Döntését a közelgő harkányi fejlesztések végett a városban reá váró jelentős, felelősségteljes munkával indokolta. A párt helyi vezetőségében nem történt változás.

Baksai Tamás nem egyszer hívta fel magára a figyelmet mostani ciklusában.

Előfordult, hogy a balliberális sajtó híreszteléseire fogta, hogy csúsztak egyes beruházások a baranyai fürdővárosban.

Ám akadtak ünnepi pillanatok is, például amikor a polgármester és az alpolgármester a saját apját tüntette ki.

A meghitt pillanat egy éve és tíz napja történt. Az ünnepi testületi ülésen egyéb kitüntetések mellett négyen kaptak Harkányért érdemrendet, köztük Baksai Endre és Kecskeméthy Pál. Pontosan ugyanígy hívják a város polgármesterét és alpolgármesterét is, mindketten a Fidesz tagjai. A névazonosság pedig nyilván nem véletlen: ha jól tudjuk, akkor a két elöljáró édesapja vehette át a kitüntető címet.

Nyilván attól hogy nem jut minden fideszes apukának milliárdokat tejelő kavicsbánya, még lehetnek hálásak a politikusgyerekek.

Forrás: pecsistop.hu