Huxit-hívő függetlenre cserélte a Fidesz az eltiltott sportvezetőt

2019. július 3. 11:10 2019. júl. 3. 11:10

Két hete mutatta be csapatát a csikóstőttői polgármester, aki most dombóvári polgármester lenne a Fidesz színeiben, ám az egyik képviselő-aspiránst, a 2017-ben focibotrányba keveredett és 2020-ig eltiltott Tárnok Zoltánt a jelek szerint máris lecserélte. Egy olyan emberre, aki májusban még független polgármesterjelöltként tekintett magára. Fluktuáló az eklézsia.

Mint azt megírtuk, a fideszes propagandagépezet Tolna megyei leágazása egyes szám első személyben ajánlotta olvasói megtisztelő figyelmébe és bizalmába Pintér Szilárdot, Csikóstőttős polgármesterét, aki faluját kinőve immár Dombóvár polgármesteri címére pályázik, valamint kicsi de a remények szerint ütőképes csapatát.

A dombóvári Fidesz félhivatalos Facebook-oldala tanúsága szerint a csapat kétnapos kommunikációs tréningen vett részt.

Igen ám, de a csapat két hét alatt kissé megváltozott. Hogy ne kelljen kibogarászni a különbséget, segítünk: a jelek szerint Tárnok Zoltán két hétig sem élvezte a kormánypárt új dombóvári üdvöskéjének bizalmát.

Tárnok Zoltán legutóbb az ismert dombóvári futballbotrány kapcsán került a figyelem középpontjába, amikor is az általa vezetett Dombóvári Focisuli Egyesületben idősebb fiúk játszottak fiatalabb társaik nevében.

A történtek miatt Tárnokot 2020-ig eltiltotta a futballszövetség, és rendőrségi nyomozás is indult. Ezzel kapcsolatban hónapokkal ezelőtt kerestük meg a Tolna megyei főkapitányságot, de nem kaptunk választ arra, hogy ez miként áll.

Tárnok helyett Tobak Gábor vehetett részt a kiválósító tréningen. Tobak Facebook-profilja alapján inkább kívül látná az országot az Európai Unión, egy korábbi, de nem nagyon régi, május közepi bejegyzésében még türelmesen hallgatta végig a legtöbb párt érvelését, ámde akkor még úgy tekintett magára, mint Dombóvár független polgármesterjelöltje.

Forrás: Pécsi STOP