Polgármesterjelölti vitán csapnak össze a komlói aspiránsok

2019. július 15. 11:24 2019. júl. 15. 11:24

Polgármesterjelölti vitát tart október első hetében a komlóu 7300.hu, melyre az ellezék jelöltje, a független Ferenczy Tamás és az újrázó fideszes polgármester, Polics József is rábólintott.

A vitának még nincs pontos ideje, és a helyszín is egyeztetés alatt áll, de az mindenképp nagy szó, hogy a várost kormánypárti színekben vezető Polics beleállt a tervezett szócsatába. A moderálást és az élő közvetítést a 7300.hu biztosítja. A terembérleti díjat és az egyéb kiadásokat abból a pénzből fizeti a lap, melyet olvasóitól kapott.

A cikk szerint jelöltek előre megküldött és a helyszínen feltett kérdésekre is válaszolnak. Aki kérdést intézne hozzájuk, az küldje el a lapnak előre, amire kíváncsi.

Komlón az ellenzéki még márciusban jelentették be, hogy közös listán és közös polgármesterjelölttel fognak indulni az őszi önkormányzati választáson. Az ellenzékiek a Komló Összeköt Egyesület nevében fognak indulni a választáson. A kormányoldal színeiben újrázó Policsról már korábban tudni lehetett, az viszont, hogy melyik egyéni választókörzetben kit indít a Fidesz, a napokban derült ki.

Hogy Pécsett lesz-e ilyen vita, egyelőre nem tudni, mindenesetre igen érdekes és hasznos volna egy Vári Attila-Péterffy Attila-Kővári János meccset végigkövetni.

Forrás: pecsistop.hu/7300.hu