Siklóson is előjött képviselőjelöltjeivel a Fidesz

2019. július 20. 10:57 2019. júl. 20. 10:57

Döntött a Fidesz siklósi szervezete az őszi delegáltjairól, így már lehet tudni, hogy a párt polgármesterjelöltje, Riegl Gábor mellett kikre lehet majd voksolni ősszel a kormányoldalt illetően. A város lakossága tízezer alá csökkent, így nyolcan dolgozhatnak majd októbertől a testületben.

Riegl Gábor indulása már június közepén hivatalossá vált. Ahogy akkor írtuk, a bejelentést Nagy Csaba fideszes országgyűlési képviselő tette a Facebook-oldalán. Kiderült az is, a Fidesz Siklósi Csoportjában Mehring-Tóth Szilvia elnök, míg Halasi Andrea, Mojzes Tamás és Daczó István alelnök lesz.

Riegl a Baranya Megyei Önkormányzat Területfejlesztési Osztályánál szerepel megbízott főépítészként, korábban a siklósi önkormányzatnál dolgozott építészként, megbízott városi főépítész is volt egy ideig - írta róla korábban a Siklósi Hírek.

A 17 éve regnáló, ám ősszel már nem induló polgármester, Marenics János a lapnak Rieglről azt monda, "jó hivatalnok, de nem több. Ha Siklósnak egy hivatalnok kell, akkor őt fogják megválasztani."

Pénteken a siklósi Fidesz a Facebookon tudatta, hogy a párt döntött a siklósi képviselői helyekre delegált aspiránsokról is. A nyolc helyre Manyaszekné Várnai Juditot, Krémer Györgyöt, Mojzes Tamást, Hirdi Attilát, Csuga Zoltánnét, Katona Csaba Tamást, Schneider Péter Pált és Rudolf Zsoltot indítják ősszel.

A poszt szerint Siklós lakossága tízezer alá csökkent, így nyolcan dolgozhatnak majd októbertől a testületben.

Forrás: pecsistop.hu/Siklósi Hírek