Megint gigatorlódás van az M7-esen

2019. július 20. 14:23 2019. júl. 20. 14:23

Baleset miatt több mint hat kilométeres torlódás alakult ki az M7-es autópályán Martonvásárnál a Balaton felé szombaton kora délután - közölte a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletes szóvivője az MTI-vel.

Szemerei Péter elmondta: szombaton dél után nem sokkal három személygépkocsi ütközött az M7-es autópálya 29-es kilométerénél Martonvásár térségében. Hozzátette: az anyagi kárral járó baleset helyszíni szemléje és a műszaki mentés okozta forgalomkorlátozás miatt több mint hat kilométeres torlódás alakult ki a Balaton felé vezető oldalon.

14:54 - újabb baleset, újabb torlódás

Újabb baleset történt, ezért továbbra is jelentős torlódásra kell készülni az M7-es autópályán, a Balaton felé - közölte a rendőrség szombaton a honlapján.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság közleménye szerint szombaton kora délután két autó ütközött össze az M7-es autópálya 26-os kilométerszelvényében, a fővárosból kifelé vezető oldalon. A balesetben az elsődleges információk alapján senki sem sérült meg. A balesetben érintett járművek a belső forgalmi sávban állnak, ezért a járművezetőknek a Balaton felé jelentős torlódásra kell számítani A korábbi balesetnél már befejezték a helyszínelést.

Forrás: MTI