Vári hallgat arról, hogy miért hallgat

2019. augusztus 1. 16:25 2019. aug. 1. 16:25

Vári Attilát kerestük, a PSN Zrt. vezetőjét, a pécsi polgármesteri cím aspiránsát, hogy megtudjuk: sportvezetőként ott volt-e, amikor a Kenderesi Tamás szerencsétlen mozdulata incidenst szült Dél-Koreában, és hogy egyáltalán, mit mond, mit szól mindehhez. Nem válaszolt.

Mint ismert, Kenderesi Tamást, a PSN sportolóját szexuális zaklatással vádolták meg Dél-Koreában, ma térhet haza, pénzbüntetést kapott.

Levélben kerestük meg még kedden Vári Attilát és a PSN Zrt-t. Egyebek mellett arra lettünk volna kíváncsiak, hogy mint a PSN vezetője, illetve mint a Magyar Vízilabda Szövetség elnöke ott volt-e a vizes VB helyszínén, illetve konkrétan azon az estén azon a szórakozóhelyen, ahol az incidens történt.

Mindezektől függetlenül és ezeknél sokkal kíváncsibbak lettünk volna arra, hogy Vári Attila, a Kenderesi Tamást is a tagjai között tudó PSN Zrt. első embere, Vári Attila, a Fidesz pécsi polgármesterjelöltje milyen okból kifolyólag nem adott ki a mai napig semmiféle nyilatkozatot az üggyel kapcsolatban.

Kimondva-kimondatlanul: egy egyébként ünnepelt és sikeres fiatal pécsi sportolónak, akit amúgy a város a tenyerén hordoz, aki sérüléssel küzdve is bronzot szerzett az olimpián, függetlenül attól, hogy amit tett, az helyes, elfogadható, vagy sem, miért kell napok óta úgy éreznie, hogy teljesen egyedül hagyták ebben a történetben.

De Vári Attila ezidáig nem válaszolt a kérdéseinkre.

Forrás: Barabás Béla