Ezekre keresi a választ a Vári-féle konzultáció

2019. augusztus 2. 15:07 2019. aug. 2. 15:07

Már terítik a pécsi háztartásokban Vári Attilának, a Fidesz pécsi polgármesterjelöltjének kérdőívét, melyet bátran, gondosan szelektált újságírók előtt jelentett csak be, a kritikus kérdésekre hajlamos médiumok, mint lapunk és a Szabad Pécs valahogy lemaradt erről. Mutatjuk a konzultációt, mely díjmentesen (!) visszaküldhető, de hogy mennyibe került, arról egyelőre hallgat a kormánypárti aspiráns.

Vári kérdőívén öt kérdéskör és egy szabadon kifejtős rész is található, utóbbihoz az olimpikonból lett politikus felé megfogalmazott elvárásokat írhatják a kitöltők. A kérdéseknél olyanokra vár választ a polgármesterjelölt az egyszeri válaszadótól, hogy

 

  • mely feladatokat tartja a legfontosabbnak,

 

 

  • mely önkormányzati fejlesztéseket tartja a legfontosabbnak,

 

 

  • mely társadalmi csoportokat részesíteni kiemelt figyelemben az önkormányzat részéről,

 

 

  • egyetért-e azzal, hogy Pécs zöld főváros legyen,

 

 

  • milyen célokkal "iratkozhat" (!!!!!!) fel Pécs a világtérképre.

 

A kérdőív keddi bejelentésekor kérdésekkel fordultunk Vári Attilához. Arra voltunk kíváncsiak, hogy hány példányban készült, illetve mennyibe kerül ebben a formában a pécsiek megkérdezése. Arra is várjuk a választ, hogy mi alapján sikerült csak a sajtónak a kormánypárt szekerét toló hányadát meghívni a jeles eseményre. Válaszokat egyelőre nem kaptunk, de a remény hal meg utoljára.

Forrás: H.V.