A megmagyarázhatatlan Kiszel-jelenség

Egyetemen oktatják majd a Kiszel-jelenséget. Kiszel Tünde, mint médiajelenség és személyi márka tananyagot képez az egyetemen.
 
 

A megmagyarázhatatlan Kiszel-jelenség

Egyetemen oktatják majd a Kiszel-jelenséget. Kiszel Tünde, mint médiajelenség és személyi márka tananyagot képez az egyetemen.
 
 
 
 

 
 

A megmagyarázhatatlan Kiszel-jelenség

Egyetemen oktatják majd a Kiszel-jelenséget. Kiszel Tünde, mint médiajelenség és személyi márka tananyagot képez az egyetemen.Dr. Marcsa Attila, professzor beszámolt róla: a hír igaz, Kiszel Tünde, mint médiajelenség és személyi márka tananyagot képez az egyetemen.

- Az egyik előadáson a márka és az imázsépítés a téma. Ezen belül a személyi márka témakörében Bill Clinton, Tom Hanks és sok más világhíresség mellet Kiszel Tünde is szerepel a példák között.

Azért érdekes márkaként, mert 15 éve közszereplő, annak ellenére, hogy nincs mögötte művészi-, tudományos-, vagy sportteljesítmény. Tünde mindezek nélkül érdekes tudott maradni, ilyen hosszú időn keresztül.

A szőke díva nem érzi, hogy alaptalan lenne a sikere, hiszen letett az asztalra jópár dolgot:

- Hosszú ideje készítek interjúkat Kossuth-díjas művészekkel, a Nemzet Színészeivel és jótékonysági rendezvényeken is megjelenek, mint műsorvezető és újságíróként is dolgozom egy női lapnál. Arról, hogy a magánéletem jobban érdekli az embereket, nem tehetek. A bulvár volt kiváncsi rám, nem én teregettem ki a magánéletemet. Mivel közszereplő vagyok, ezt természetesnek veszem.

Kiszel Tünde sikerének titka a tanár szerint az egyedisége:
- Nagyon jól megkülönböztethető és megjegyezhető, ezért rendkívül erős márka. A megítélése, azaz az imázsa már nem feltétlenül olyan jó, mint a személyi márkája, hiszen megosztó személyiség.

Kiszel Tünde azonban a negatív kritikákkal mit sem törődik, vannak elegen, akik szeretik. Szeretné 2008-ban is tudása legjavát adni, szorgalommal és alázattal dolgozni.

 

 

 
 
Ha tetszett a cikk, kövesd a Pécsi STOP-ot a Facebookon is!
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ön szerint is egyre több a hülye sofőr? (lezárva)

 
  • 421   Határozottan, napról napra több

     
  • 14   Épphogy nem, egyre javul a közlekedés

     
  • 275   Mindig is ennyien voltak, csak eddig nem videózták nyakra-főre őket

     
  • 105   Soros