Páva Zsolt NEM akart Fidesz-elnök lenni!

2017. szeptember 13. 12:56 2017. szept. 13. 12:56

Szinte soha nem használunk felkiáltójelet cikk címében, de most muszáj volt, akkorát tolt a pécsi Fidesz legfrissebb közleményében, hogy a könnyünk is kicsordult.

Merthogy a Fidesz – Magyar Polgári Szövetség Pécsi Szervezete tisztújító és küldöttválasztó városi közgyűlést tartott kedd este.

Elnöki tisztségre újra Dr. Hoppál Pétert jelölték, akit a szavazatok elsöprő többségével újabb két évre elnökké választottak.

A hat alelnökjelölt közül a szavazás eredményeként a következő két évre alelnöki tisztséget kapott: Csizi Péter, Decsi István, Bognár László és dr. Csizmadia Péter.

Na de most jön a közlemény legeslegfontosabb része:

[size="26"]„Dr. Páva Zsolt polgármester nem indult elnökségi tagságért ezzel is jelezve, hogy teljes energiájával a város ügyeit kívánja szolgálni.”[/size]

Teccikérteni, hogy ő ezzel úgy jelezte. Hogy teljes energiájával. A várost. Mit neki holmi elnöki tiszt, nem igaz? Még szerencse, hogy a párt is teljes energiájával azon van, hogy különböző bizottságokat állítson ki Páva mellé-fölé-helyette.

Mert itt a Fidesznél mindenki teljes energiájával azon van, hogy Pécs. Csak tudnám, hogy akkor hogy a vérbe nem sikerül sehogy se.