Odalett a bájos ikerlányok minden holmija

2016. július 29. 11:19 2016. júl. 29. 11:19

A Krizsovszki-ikrek lánytagjai már sokak ajkára csaltak mosolyt mazsorettjátékukkal. Most viszont ők és családjuk szorul segítségre: a héten Pécsre is lecsapó viharban gyakorlatilag mindenük megsemmisült, amikor kiégett a házuk teljes emeleti része.

Voltaképpen hármasikrek kerültek bajba, Krizsovszkiéknak 12 éve két lány és egy fiúgyermeke született. A lányokat a Pécsi Táncművészeti Egyesület tagjaiként ismerhetik a legtöbben: rendszeres fellépői a város különböző rendezvényeinek.

A képeken még mosolygós lányok élete a csütörtök hajnali viharban alaposan megváltozott. Villám csapott a házukba, és emeleti lakrészük, ahogy a szomorú képeken is látszik, teljesen megsemmisült. Vele együtt a gyerekek minden ruhája, játéka és holmija, de az egész család roppant nehéz helyzetbe került

Ezért a „Pécsi Táncművészeti Egyesület” adománygyűjtés szervez a „Nő az esély” egyesület és a „Nők a Közéletben” alapítvánnyal karöltve.

Ha segíteni szeretne a hármasikreken és szüleiken, adományaikat minden héten kedden és csütörtökön 15 és 17 óra között leadhatják a Pécsett a Tüzér u 3/1 alatt, vagy a Nő az esély egyesület raktárában a 20/282-80-51 számon tett telefonos bejelentkezés alapján!

Kérünk mindenkit aki tud, segítse a családot tartós élelmiszerrel, ruhával és bármilyen holmival, ami gyakorlatilag az életük újrakezdéséhez kellhet. Sajnos a család lakásbiztosítással sem rendelkezik, ezért pénzbeli támogatásokat is szívesen fogadnak. Ezeket az adományokat a „Pécsi Táncművészeti Egyesület” (50300185-15101420) számlaszámára lehet küldeni a közleményben feltüntetve: „Kedvezményezett: Krizsovszki György”.

Egyéb felajánlással kapcsolatosan a Pécsi Táncművészeti Egyesület vezetője Hajdú Orsolya (+36-30/729-5476 vagy horsi.0504@gmail.com) kereshető.