Vikidállal reklámoznak egy musicalt Pécsen, amiben Vikidál már nincs benne

2017. október 2. 16:08 2017. okt. 2. 16:08

Kiemelt jegyárakkal érkezik Pécsre októberben a Robin Hood című musical, nem kisebb sztárokkal, mint például Gesztesi Károly. A baranyai megyeszékhelyen a plakátokon még Vikidál Gyula is szerepel, noha ő már nincs a musical színészei közt felsorolva.

Október 6-án nemcsak az aradi vértanúkra lehet emlékezni Pécsen, a Lauber Dezső Sportcsarnokban ugyanis a Robin Hood című musicalt adják elő.

A darabot Szomor György rendezte és zeneszerezte, az előadásban a méltán híres Vastag Tamás, Hajdu Steve és Gesztesi Károly (aki a népszerű Tuck barát csuháját ölti magára) mellett Lady Mariannt Gubik Petra, míg a címszerepet Kovács Áron rádiós bemondó és TV-s műsorvezető alakítja majd.

A Pécsen kikerült plakátokon rajtuk kívül még Vikidál Gyulát is lehet látni, Oroszlánszívű Richárd szerepében.

Plakát Vikidállal:

null

null

A pécsi plakát:

Itt a villanyoszlopról lóg alá a hirdetés:

Azonban a jegyek eladásával foglalkozó honlapokon a szereposztásban már változás van, a Szentföldről hazatérő angol királyt Dancs János alakítja - miközben a plakáton nincs rajta.

Oroszlánszívű Richárd még nem tért haza :(

Jegy.hu - Robin Hood - Musical

Szomor György - Miklós Tibor Robin Hood - Musical A Sherwoodi erdő legendája életre kel

Az előadásra 4990-8990 forint közötti szórásban lehet jegyeket venni, az érdeklődés elég nagy, a küzdőtér szinte már megtelt, ahová a kis híján 9 ezer forintba kerülő jegyek szólnak.