Kipofozta a szomszédját Tibor

2017. november 25. 13:56 2017. nov. 25. 13:56

Zárcsere miatt szabadultak el az indulatok egy mohácsi lépcsőházban, melynek jogilag az indulatosabb B. Tibor, fizikailag pedig a szomszédja látta kárát.

Garázdaság miatt nyomozott a Mohácsi Rendőrkapitányság az ellen az 50 éves mohácsi férfi ellen, aki 2017. október 9-én délután egy mohácsi társasház lépcsőházában bántalmazott egy másik férfit.

A rendőrök a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható B. Tibort a helyszínen elfogták, előállították, majd kihallgatták gyanúsítottként. A gyanúsított a rendőröknek elmondta, hogy valaki kicserélte a zárat a lépcsőház ajtajában, ezért csak úgy tudott bejutni lakásához, hogy az ablaküveget betörte és belülről, kilinccsel nyitotta ki az ajtót.

Ezután felment a lakásába, majd amikor a lépcsőház ajtajához visszatért, azt látta, hogy szomszédja a zárat piszkálja, ezért odament és számon kérte őt. A két férfi a zár miatt szóváltásba keveredett, amely odáig fajult, hogy B. Tibor megrángatta, megütötte, majd kilökte a lépcsőházból a szomszédjában lakó férfit.

A gyanúsított ellen folytatott nyomozást a Mohácsi Rendőrkapitányság a napokban lezárta, és az ügy iratait vádemelési javaslattal megküldte az ügyészségnek.