Megint nem tudott parkolni egy szakajtónyi autós Pécsett

2017. november 30. 15:49 2017. nov. 30. 15:49

Időről időre kimaxolják a tahó parkolást a Tudásközpontnál, de az, ami csütörtökön fogadott, az megint magasabbra tette a lécet.

A Tudásközpont parkolója szinte midig zsúfolt, de vannak bizonyos napok, mikor egyes autósok úgy gondolják, hogy ők már nem gurulnak el máshová parkolóhelyet keresni, és simán leállítják a sorok végében a kocsit.

Ha csak egy kocsi áll a sor végén, akkor még át lehet csusszani közte és a töltés között, igaz, tapasztalatunk szerint ezt a manővert elég kevesen abszolválják heveny anyázás nélkül.

Akkor van gáz, mikor egy autós kitalálja, hogy tök késő van már más helyet keresni, beáll a francba oda, ami azért van, hogy meg lehessen kerülni a sorokat.

Akkor van igazán gáz, mikor ragadós lesz a példa, és mások is úgy döntenek: pontosan telibe defekálják azt, hogy a többi autós hogyan fog innentől közlekedni. A végeredmény: zsákutcák a parkolóban, tolatgatás, feszkó.

Tavaly is volt egy ilyen tízmilliószoros nap a parkolást tekintve a Tudásközpontnál, akkor a gyalogosok útján is sikerült elállni:

Ennél tahóbb pécsi parkolást még nem láttunk

A bunkó parkolás koronázatlan királyai dugították el a Tudásközpont parkolóját szerdán, de úgy, hogy azt kitalálni sem lehetett volna jobban. Rengeteg autós favorizálja a Tudásközpont libegő térkövű, helyenként felpúposodott burkolatú, időnként világítás nélküli ingyenes parkolóját, ebből kifolyólag megszokott, hogy vadászni kell a helyekre.