A fideszes polgármester szerint a sajtó miatt csúsztak egyes projektek

2018. január 22. 11:08 2018. jan. 22. 11:08

Harkány fideszes polgármestere szerint rosszindulatú feljelentések, illetve a "balliberális sajtó" híresztelései miatt csúsztak a projektek a fürdővárosban. Baksi Endre Tamás szerint ugyanakkor a város gazdasági likviditása mára már stabilizálódott.

Erőseket mondott Baksai Endre Tamás harkányi fideszes polgármester a múlt hét végi közmeghallgatáson.

Az Új Harkányi Hírek cikke szerint Baksai azzal érvelt, hogy 2014-ben nehéz likviditású helyzetben lévő önkormányzatot örökölt, tavaly év végére viszont az önkormányzat likviditása stabilizálódott.

Ennek némileg ellentmondani látszik, hogy tavaly szeptemberben a városvezetés 25 millió forintos rendkívüli támogatást kért a kormánytól - noha tény, hogy novemberben pedig a fideszes városvezetőknek közel 4,5 millió forintos jutalmat szavaztak meg.

Az Új Harkányi Hírek cikkében egy másik érdekes momentum is akad: Baksai szerint az elmúlt időszakban "rosszindulatú ám alaptalannak bizonyult feljelentések és a balliberális sajtóban megjelent híresztelések hónapokat késleltették a projektek előrehaladását."

Mivel konkrétumokat a cikk szerint a polgármester nem mondott, így a Pécsi STOP megkereste a harkányi városházát, ugyan árulják már el, mely projekteket hátráltatta a sajtó.

Ha válaszolnak, újra jelentkezünk.