Fidelitas-elnök HÖK-ös tüntette ki a fideszes képviselő családtagjait Kaposváron

2018. január 29. 14:10 2018. jan. 29. 14:10

Gelencsér Attila somogyi fideszes országgyűlési képviselő három családtagja is kitüntetést kapott diplomája mellé Kaposváron. A kitüntetéseket az a HÖK-elnök adta át, aki amúgy a városi Fidelitas elnöke, és sok más szálon is kapcsolódik a kormánypárthoz.

Igazán megható lehetett a Kaposvári Egyetem diplomaosztója, a Népszava cikke szerint egy család igencsak örülhetett, ugyanis három tagjuk is kitüntetést kapott diplomája mellé.

A lap szerint a kitüntetettek Gelencsér Attila fideszes országgyűlési képviselő családtagjai voltak (felesége, és két lánya), a képviselő díszvendégként és vendégként vett részt az eseményen.

A cikk szerint a "Közösségért végzett munkáért" járó díjakat a hagyományok szerint a diplomaosztó végén adják át a kari Hallgatói Önkormányzatok vezetői. A gazdaságtudományi kar hat díjazottja közül három a Gelencsér-családhoz tartozott.

A díjakat Olsovszky Árpád HÖK-elnök adta át, aki nem mellesleg a városi Fidelitas elnöke, a "kaposvári fideszes önkormányzat ifjúsági és sportbizottságának külsős tagja, Szita Károly polgármester ifjúságügyi tanácsadójaként is tevékenykedett, s legutóbbi önkormányzati választás előtt a Fidesz megyei listáján is helyet kapott" - Gelencsér Attila ekkor a megyei elnök volt.

A Népszava úgy értesült, hogy a díjeső ellen még az egyetem vezetősége is eléggé berzenkedett, és erről szóltak is Olsovszkynak, ám ez nem tántorította el az ifjú titánt a kitüntetésektől.