Tisztelt Páva Zsolt, szabad egy kérdést?

2018. március 19. 08:30 2018. márc. 19. 08:30

Tényleg, nem többet, de ezt az egyet, ami szétfeszít, muszáj feltennem. Tényleg, csak egy kérdés lesz, nem több, megígérem.

Volt ugye a legutóbbi, és a választásokig legutolsó pécsi közgyűlésen egy Muppet-showba illő zárójelenet. Decsi alpolgármester leheletfinoman megkérdezte Páva Zsoltot, hogy vajon kíván-e lépést tenni egy ügyben. Egy 2004-es ügyben, amelyben egy frissen elítélt ember szerint Botka László és a néhai Toller László is érintett lehetett. Csúszópénzről beszélt az elítélt vállalkozó röviddel a választások előtt.

Páva Zsolt is eljátszotta a szerepét a kis duettben, és elmondta: nem ismeri a részleteket, de miután a várost „érinti vagy érintheti”, feljelentést tett.

Mikrofon ki, függöny le, előadás vége.

Szóval, arról lenne szó, hogy ha valaki, én nagyon, de nagyon elítélem a kenőpénzt, a panamát, a lopást, a mutyit. Nagyon, tényleg.

Éppen ezért rendkívül csodás érzés, hogy városunk polgármestere egy igazi erkölcsi fáklya, akinek szúrós tekintetét nem kerüli semmilyen vélt vagy valószínű bűncselekmény. És ez igazán pompás hír ezekben a nehéz időkben.

És akkor, most, jöjjön az az egyetlen, de annál kínzóbb kérdés, ami tényleg nem hagy nyugodni, tisztelt polgármester úr:

Komolyan nem volt aktuálisabb?