Szegény Fidesznek elsöprő, határtalan erőforrásokkal bíró médiaerővel SZEMBEN kellett kampányolnia :(

2018. április 11. 11:14 2018. ápr. 11. 11:14

Levélben panaszkodott Szájer József fideszes EP-képviselő az Európai Néppárt elnökének, mondván, olyan szembeszélben küzdöttek a választás előtt a médiában, hogy ahhoz képest a Katrina-hurrikán lepkefing volt.

Szájer sorait az Index idézte, egy az egyben itt is hagyjuk őket:

„Hét az egy ellen harcot vívtunk a kormányzáshoz szükséges többségért. Olyan erőkkel küzdöttünk, amelyeknek elsöprő médiaereje, példátlan befolyása és majdnem határtalan erőforrásai voltak. Az ő forrásaik gyakran erős külföldi támogatással jártak együtt, az önök országainak médiájától, politikai pártjaitól, az önök otthoni riválisaitól.”

Hogy miként nem szakadt rá Szájer Józsefre a plafon, illetve miként nem olvadt le hangos sistergés közepette a bőr, miközben ezen sorokat írta, magunk sem értjük. Most, a 80 esztendős Magyar Nemzet megszűnésének napján nem vesszük végig, hogy miként dőlt a propaganda a 80 milliárd (!) forintos éves költségvetéssel működő közmédia összes csatornáján, miként uszított, migránsozott megszámlálhatatlan mennyiségű cikkben az Origo, hogy mit művelt a Ripost.

Csak annyit mutatunk meg, hogy hogyan néztek ki a Mészáros Lőrinc kezében lévő megyei napilapok a választás előtti szombat reggel. Mind az összes. Mert óriási a szembeszél:

Az összes megyei napilap ugyanazt a központi Orbán-interjút nyomja a választás előtt

Ismét egyenruhába öltöztek Mészáros Lőrinc megyei lapjai, kivétel nélkül ugyanazzal az Orbán Viktor-interjúval kampányolnak, melynek még a címén sem változtattak. A propaganda ismételt összetartását a 444.hu szúrta ki: Erre csak ezt mondanánk:

Egyébként mostanra úgy tűnik, hogy csoda történt, a migránsok rémtetteinek vége szakadt. Legalábbis erre tudunk következtetni abból, hogy a Fidesz választási győzelme után egy csapásra elfelejtettek uszítani a megyei lapok. Mintha mi sem történt volna, ugye?