Jönnek a 4-5 fokos hajnalok

2018. szeptember 23. 11:54 2018. szept. 23. 11:54

Hétfő hajnalban újabb hidegfront érkezik erős, viharos széllel, néhol szélviharral. Teccikérteni, ÚJABB, tehát MÉG hidegebb lesz. Kedden hajnalban 5 fok lesz, szerdán már csak 4, de napközben sem érik már a narancs a 15 fokban. Mindmegfázunk, kész.

Hétfőn észak, északnyugat felől egyre többfelé várható eső, zápor, zivatar, helyenként hevesebb vihar is kialakulhat. A csapadékzóna a kora esti órákban távozhat délkelet felé, mögötte egyre többfelé felszakadozik a felhőzet, de elszórtan egy-egy gyenge zápor még kialakulhat. Napközben 14-19 fok valószínű.

Kedden kevés felhő lesz felettünk, sok napsütésre számíthatunk, futó zápor csak északon valószínű. Élénk, erős lesz az északnyugati szél. Visszaesik a hőmérséklet, nappal 12-17 fokos maximumokkal számolhatunk.

Szerdán és csütörtökön többnyire napos, csapadékmentes időre számíthatunk. A szél jelentősen veszít erejéből, még északon, északkeleten lehet élénk. Csípősek lesznek a hajnalok. Szerdán 14-17, csütörtökön 20 fok körül alakulhat a csúcshőmérséklet.