Mellár mozgalma is szignókat gyűjt az ügyészségi csatlakozásért

2018. szeptember 24. 10:14 2018. szept. 24. 10:14

Mellár Tamás leszögezte: támogatja Magyarország csatlakozását az Európai Ügyészséghez. Ennek érdekében a Mindenki Pécsért Mozgalom is segít az egymillió aláírás összegyűjtésében. A héten a vásárcsarnoknál és a csütörtöki Vállalkozói szalon előtt lehet támogatni a korrupcióellenes harcot.

"Támogatom Magyarország csatlakozását az Európai Ügyészséghez, hogy a korrupció ne maradjon következmények nélkül" – ezt írta Facebook-oldalán Mellár Tamás pécsi parlamenti képviselő.

Azért, hogy politikai nyomással kikényszerítse az Európai Ügyészséghez való csatlakozást, Hadházy Ákos aláírásgyűjtésbe kezdett, összesen egymillió szignót szeretne összeszedni a cél érdekében.

Hogy miért fontos, hogy a Lengyelországgal együtt egyelőre kimaradni szándékozó Magyarország is csatlakozzon a 2020-ban megalakuló szervezethez, illetve hogy hogyan lehet a törekvést támogatni, annak honlapján lehet többet megtudni.

Mellár Tamás és Mindenki Pécsért Mozgalma is segít, hogy meglegyen az egymillió aláírás. A pécsi szervezet aktivistái legközelebb kedden, szeptember 25-én 8.00 és 9.30 között a Vásárcsarnok előtt, majd csütörtökön a Vállalkozói szalon programja előtt, a Corso Hotel Pécsben gyűjtik a szignókat.

A csütörtöki esemény este hatkor kezdődik, az eseményen Varga Zoltánnal, a Central Médiacsoport tulajdonosával beszélget Mellár Tamás.