"Túltolt" önkormányzati céges buliról beszélt a Jobbik pécsi képviselője a közgyűlésben

2019. január 24. 11:45 2019. jan. 24. 11:45

Izgalmas sztorit dobott fel a jobbikos Fogarasi Gábor a pécsi közgyűlésen: információi szerint az egyik pécsi önkormányzati cég vezetősége elment Villányba mulatni, ami felszólalása szerint nem sikerült diszkrétre.

"Többen megkerestek azzal kapcsolatban, hogy állítólag az egyik pécsi önkormányzati cégünk vezetősége egyik alkalommal elment egy picit lazítani, pihenni, szórakozni egy vendéglátó-, szórakozóhelyre, ahol, hát, pestiesen szólva, kicsit túltolták a bulit.

- fogalmazott Fogarasi, majd feltette a kérdést Páva Zsoltnak, van-e erről tudomása.

Páva Zsolt válaszában a meglepő az volt, hogy kapásból tudta, miről van szó, elmondása szerint ezt a kérdést Fogarasi a decemberi közgyűlésen is fel akarta tenni, csak onnan a rabszolgatörvény elfogadása miatt tiltakozásul, az ellenzék többi tagjával kivonult.

Páva szerint volt ideje, hogy egy kicsit tájékozódjon az ügyben, jóllehet a felvetett történet kapcsán az információk meglehetősen vékonyak.

"Egy pécsi cég, nem tudom, melyikről van szó egyébként, állítólag, és ez is már egy kicsit bizonytalan, valahol, állítólag Villányban történt az eset, ilyen... ilyen helyzetbe került. Annyit tudtam megtenni, hogy munkatársaim érdeklődtek a villányi önkormányzatnál és a villányi rendőrségnél is egyébként, és semmilyen, ön által vélelmezett duhajkodásról nem tudnak. Azt kell mondjam, ez a dolog előttem továbbra is ismeretlen. Ha többet tud, kérem, ossza meg velünk"

Az idézett rész az élő tudósításban 40 perc 46 másodpercnél kezdődik:

Fogarasi felvetése kapcsán mi is elkezdtünk egy kicsit nyomozni, amint lesznek fejlemények, közöljük őket.