Modern, jól megvilágított, látható zebrákat ígér Péterffy Attila

2019. május 10. 11:13 2019. máj. 10. 11:13

Péterffy Attila Pécs polgármesteri székéért induló független jelölt Tavaszi hadjárat nevű kampányában most azt vállalta: minden eddiginél hatékonyabb lépéseket tesz a gyalogosok épségének megóvása érdekében a gyalogátkelőkön.

Péterffy Attila, Pécs független polgármesterjelöltje március 15-én indította útjára Tavaszi hadjárat Pécs jövője érdekében elnevezésű kampányát. Akkor azt ígérte: minden héten olyan vállalást tesz közzé, amelyet megválasztása esetén számon is lehet kérni rajta.

Ezen a héten a zebrák kerültek sorra. Péterffy a Facebook-oldalán közzétett videójában beszélt arról, hogy a gyalogátkelőhelyek már ma is a figyelem középpontjában vannak.

„Sokan követik figyelemmel a problémát. A lakosság, mint felhasználó, a pártok szorgalmazzák a javításokat, a Biokom nyilván javít, épít, fest.”

Ám a gyalogátkelőhelyeken történt – olykor sajnos tragikus – hírek Péterffy szerint egyértelműen azt mutatják, hogy ez mind nem elég.

„Óvjuk meg a Pécsen közlekedő gyalogosokat!” - hangsúlyozta a polgármesterjelölt.

Péterffy Attila kijelentette: vállalja, hogy minden gyalogátkelő modern, jól látható útburkolati festést kap, megvizsgálják ezek megvilágítását, és ahol szükséges, megnövelik a fényerőt.

Forrás: pecsistop.hu