Rádudáltak, mert száguldozott, visszatolatott ütni

2019. június 12. 11:15 2019. jún. 12. 11:15

Grázdaság vétsége miatt emelt vádat a Pécsi Járási Ügyészség egy férfi ellen, aki egy közlekedési vitát néhány ütéssel rendezett le.

Az ügyészség szerdai közleménye szerint a vádlott még 2018 novemberében közlekedett Pécs belvárosában nagy sebességgel az autójával, amely miatt az út szélén gépkocsijával várakozó sértett rádudált.

Ez az önjelölt Fittipaldinak nem tetszett. Megállt, majd visszatolatott a várakozó gépkocsihoz. Az autóból kiszállva kiabálni kezdett a sértettel, számon kérte rajta a dudálást.

A férfi folyamatosan fenyegetve kiabált a gépkocsiban ülő sértettel, majd a lehúzott ablakon benyúlva megfogta a sértett ingét és 5-6 alkalommal ököllel a sértett fejét megütötte.

Amikor az elkövető visszament az autójához, észrevette, hogy a bántalmazott személy telefonjával a gépkocsiját lefényképezi, ezért újra a sértetthez ment, az ingét ismét megragadta és több alkalommal ököllel megütötte. Ezt követően többször leköpte a sértett autóját, majd a gépkocsi sárvédőjét, lökhárítóját megrúgta, mellyel több, mint 50 000 forint kárt okozott.

A vádlott cselekménye az ügyészség szerint a garázdaság és rongálás vétségének a megállapítására alkalmas.

Forrás: pecsistop.hu