Kenderesi Tamás barátnője: a dél-koreai lány túlreagálta az esetet

2019. július 30. 09:42 2019. júl. 30. 09:42

A Blikk szólaltatta meg Kenderesi Tamás barátnőjét, Szilovics Fannit, aki elmondta, nem kételkedik a szexuális zaklatással gyanúsított párja ártatlanságában.

Mint ismert, Kenderesi Tamást, a fiatal pécsi olimpikont szexuális zaklatás gyanúja miatt előállították a vizes vébé dél-koreai helyszínén. A rendőrség szerint a sportoló elismerte, hogy hozzáért egy 18 éves lány fenekéhez egy szórakozóhelyen, tettéért elnézést kért, a zaklatás vádját viszont tagadja. Emellett azt is jelezte, hogy szeretne hazatérni, ezért kész kifizetni és letétbe helyezni a becsült bírságnak megfelelő összeget.

"Egy pillanatig sem kételkedem Tamás ártatlanságában! Engem hívott elsőként, miután megtörtént a szerencsétlen eset. Teljesen véletlen volt, hogy hozzáért a lány fenekéhez, sajnos, egy zsúfolt bárban ez előfordulhat. A lány egyértelműen túlreagálta az esetet, alaposan felfújta az ügyet"

- mondta el a Blikknek a PSN úszójának barátnője, a Győrben kézilabdázó Szilovics Fanni. Elárulta, semmi konkrétumot nem tudni arról, hogy mikor jöhet haza Kenderesi Tamás, de folyamatosan tudják tartani a kapcsolatot.

Kenderesi Tamás édesanyja is azt mondta, biztos fia ártatlanságában, bízik benne, hogy ezt a hatóságok is megállapítják.

Forrás: pecsistop.hu/Blikk