Öt pécsi utcában változik meg a forgalmi rend - mondjuk, merre ne menjen

2017. április 26. 11:20 2017. ápr. 26. 11:20

Finisbe érnek a vízvezetékcsere munkálatai a Jókai utcában, az útburkolat helyreállítása miatt öt utcában megváltozik a forgalmi rend.

A Tettye Forrásház közlése szerint április 26-án, szerdán 7.30-tól kezdték marni az aszfaltot a Jókai utca felső szakaszán a Rákóczi út irányába, a munkagépek haladásának megfelelően változik majd a környező utcák időszakos forgalmi rendje, a félpályás vagy teljes útzár, illetve a parkolás tilalma.

Csütörtökön a Jókai tértől a Dischka Győző utcáig tartó felső szakaszt aszfaltozzák teljes forgalmi zárás mellett, a Mátyás király, Zrínyi, Teréz utcák zsákutcák lesznek.

Pénteken a Dischka utcától a Rákóczi útig tartó részen építik a burkolatot, ezen a szakaszon lesz lezárva a Jókai utca. (A Mátyás király utcát egyirányúsítják a Jókai utca irányába, a Zrínyiben pedig fordított irányban haladhat a forgalom.)

Az eligazodást tájékoztató táblák segítik. A munka befejeztével a Jókai tértől a Rákóczi útig tartó szakaszon teljes szélességben áll helyre az útburkolat, mintegy 2000 négyzetméternyi felületen.