Burkolatjavítás és közmű-fedlapok cseréje miatt forgalomkorlátozás várható a Hungária utcában és a Rákóczi úton

2024. március 26. 14:21 2024. márc. 26. 14:21

A munka jelentős részét a tavaszi szünetre időzítve, több ütemre bontva zajlik a Hungária utcában és a Rákóczi úton a burkolat javítása és a közműszerelvények cseréje, illetve szintbeemelése. A fedlapok cseréje az adott helyszínen 1 napot vesz igénybe, majd 6 napig (a kötési idő kivárásáig) a közvetlen munkaterület elkerítve marad - írja sajtóközleményében a Biokom Nkft.

2024. március 27-étől április 2-áig a Hungária utca 31. és 37. számok környezetében a Tettye Forrásház Zrt. megbízásából történik meg a fedlapok cseréje, szintbeemelése, amely forgalomkorlátozással és a déli oldalon a parkolás ideiglenes megszüntetésével jár. Ezt követően április 3-ától 5-éig a BIOKOM NKft. megbízásából a Hungária utca teljes szakaszán és a Rákóczi úton a Kórház tér és a Bajcsy-Zsilinszky utca között burkolatmarási, majd aszfaltozási munkák zajlanak jelzőőrös irányítás mellett. A munkagépek napközben időszakosan akadályozhatják az előrejutást.

Április 8-ától egy héten át a Hungária u. 7. és 13. számok környezetében folytatódik a közmű fedlapok cseréje, amely szintén a parkolás korlátozásával jár. Majd április 15-étől tervezetten szintén egy hétig a Rákóczi úton 2-4. számok környezetében, a gyalogos-átkelőhely melletti két fedlap cseréjével zárul a munkavégzés az útszakaszon.

 

Forrás: Biokom Nkft.