Megcsípték a bogyiszlói betörőket

2017. december 26. 13:49 2017. dec. 26. 13:49

Idén február eleje és június eleje közt valamikor betörtek egy bogyiszlói házba. A rendőrség két férfit gyanúsít a bűncselekménnyel, akik be is vallották a betörést.

A Tolnai Rendőrőrs nyomozást folytatott lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt két férfi ellen - olvasható a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság közleményében.

A tolnai rendőr-főkapitányság szerint "egy nő tett bejelentést a rendőrségre, mert idén február 7. és június 4. között ismeretlen elkövetők ismeretlen időben a bogyiszlói házának ajtaját befeszítették, majd onnan ékszereket, laptopot, fényképezőgépet, videokamerát, valamint illatszereket tulajdonítottak el több mint 1,2 millió forint értékben. Az ajtóban 70 000 forint kár keletkezett.

A tolnai rendőrök a nyomozás eredményeként azonosították a feltételezett elkövetőket, egy 19 éves, valamint egy 20 éves férfit. Mindkettőjüket gyanúsítottként hallgatták ki, a bűncselekmény elkövetését beismerték. Vallomásukban elmondták, hogy a lopott tárgyakat eladták, amelyek közül a fényképezőgépet és a kamerát a rendőrök lefoglalták.

A Tolnai Rendőrőrs munkatársai a nyomozást befejezték, az ügy iratait vádemelési javaslattal az ügyészségnek a napokban átadták" - áll a közleményben.