Így még nem verték át a saját pénzéért

2018. január 19. 15:03 2018. jan. 19. 15:03

1300 migránst telepített a kormány az országba, miközben 70 milliárdért hazudták, hogy megvédenek minket. Ezt biztosan szívesen eltitkolták volna a választásokig. De sikerült?

1300 migrit hozott a kormány az országba, erről a belügyminiszter beszélt elhíresült sajtótájékoztatóján. Ez azt jelenti, hogy 71,5 négyzetkilométerenként van egy migráns az országban, tehát ha elég sokat rohangál, biztosan belebotlik egybe, és akkor elvágják a torkát, vagy megerőszakolják! Vagy mind a kettőt, többször.

Pintér másról is beszélt. Hogy a migránsoknak segélyt adnak (igen, Ön helyett!!), vagy munkát (igen, igen, az Önét!) esetleg közmunkát (hahaha!!!). Meg lakhatást biztosítanak nekik, INGYEN, amíg Ön keményen megfizet érte!

Van rosszabb. Árva migránsgyerekeket nevel az állam (az ÖN pénzén, bizony), ráadásul nem is elkülönítve, hanem magyar gyerekekkel együtt. A mi, saját nemzeti árváinkkal közös intézményben. Hát van ezeknek szívük? Ezek a kis migrik éjszakánként már biztosan köszörülik a kis pöcörőjüket, hogy azokon a szegény szittya árvákon erőszakot tegyenek aztán pitymallatig. Belegondolni is rémes, ahogy kis magyar árvák fájdalomkönnyei keserű kis tócsákba gyűlnek reggelre a pergő zománcú vaságyak tövében.

Na és akkor még nem beszéltünk a belügyminiszter (!!!!!!!!) víziójáról a menekültek után az országba özönlő bérgyilkosokról, akik majd minden bizonnyal válogatás nélkül ölik halomra a migriket, frissen megerőszakolt húgainkat és a szebb jövőben már hiába hívő fiainkat.

Ugye, milyen rémes volt ezt itt olvasni? Pedig hát kábé ezzel a szöveggel etetik már évek óta. És még csak nem is ingyen: Orbán Viktor kis cimborái 70 milliárdot nyeltek be a migránsellenes kommunikációra. Minden magyar (nem, csak akik itt a határon belül élnek, akiknek a pénzéből ment a kampány és akik a kerítésen belül laknak, bocsi) csecsemőtől az aggastyánig 7000 forintot adott oda az orbáni propagandagépnek. Önmagában nem lenne ez sok pénz – na persze a 70.000.000.000 azért elég sok - , ha nem azért fizettük volna ki, hogy teljesen, totálisan, maximálisan idiótának nézzenek minket belőle. Egyszerűbb lett volna, ha minden családtag után 7000 forintot bedob a fajanszba, lehúzza, és jót röhög magán.

Ja, és akkor ha nem tévedek, Orbán és Pintér az új Soros, ugye? És akkor megvédik maguktól az országot, ugye?