Szakács: Csizi adjon számot, hány menekült került Pécsre titokban

2018. március 9. 10:12 2018. márc. 9. 10:12

Közleményt adott ki Szakács László MSZP-s frakcióvezető-helyettes a kormány kétarcú menekültpolitikájáról. Szakács szerint míg szóban a bevándorlók hullámaitól rettegtetnek, addig már 1300 főt letelepítettek. A politikus arra kíváncsi, hányan kerültek ebből a létszámból Pécsre.

Közleményt adott ki Szakács László, az MSZP frakcióvezető-helyettese, a párt baranyai szervezetének elnöke péntek reggel.

Az országgyűlési képviselő közleményében arról értekezik, hogy míg a kormány beözönlő migránshordákkal riogat, addig 1300 főt beengedtek már, illetve pénzért cserébe több ezren léphettek be az országba.

A közleményt változtatás nélkül közöljük:

"Csizi Péter migránsai

A mostani választási kampányban egymást érik a bevándorlással kapcsolatos hírek, rémhírek, Lázár 007 János egyenest a migránsfertőzött Bécsben tett felderítő utat. Lassan már az utcára sem merünk kimenni, ha elhinnénk mindent, amit e témakörben a kormányzó párt kétségbeesett kommunikációja összehord.

Mit higgyünk hát? Fogadjuk el a város délceg őr(i)angyalának véleményét, aki szerint a Fidesznek a legfontosabb a magyarok biztonsága és ellenzik a letelepedési kvótákat?

De akkor hogyan lehet az, hogy a Fidesz politikusai, köztük Csizi Péter, akik szóban azt hirdetik, egy migráns sem jöhet Magyarországra, de eközben titokban 1300 migránst letelepítenek?

Hogyan lehet az, hogy a letelepedési kötvények által több mint 20 000 külföldit ellenőrizetlenül beengedtek az országba, ha fizetett egy szabad szemmel is jól látható összeget? Aki fizet, az jöhet?

Ez az egész nem stimmel.

Kérjük ezért Csizi Pétert, tisztázza magát a pécsiek előtt és adjon választ a pécsiek számára:

  • Hogyan védené meg Magyarországot és Pécset a migránsoktól, amikor titokban maga telepíti be őket?
  • Miért titkolta el a pécsiek elől, hogy 1300 migráns betelepítettek?
  • Az 1300 migránsból hányat telepítettek vagy fognak letelepíteni Pécsett Kertvárosban, belvárosban vagy Uránvárosban?"
  • - zárul a közlemény.