Monty Python lealázva: jobb híján egy MAKETTET adott át a Fidesz jelöltje

2018. március 24. 14:47 2018. márc. 24. 14:47

Mikor azt hinnénk, hogy a Tállai-féle ravatalozóátadásnál nincs lejjebb, rá kell jönnünk, hogy van: most egy makettet, azaz egy MAKETTET sikerült átadatni az egyik jelölttel így a választás előtti hajrában.

Mint ismert, Tállai András parlamenti és adóügyekért felelős országgyűlési képviselő a minap Mezőcsáton járt, hogy átadjon egy ott 2017-ben megépült, és a helyi újságban tavalyi fejlesztésként levillogott ravatalozót.

Tállai András átadott egy tavalyi RAVATALOZÓT

Nem tévedés, a kampány finisében a parlamenti és adóügyekért felelős országgyűlési képviselő elment Mezőcsátra, ahol átadott egy olyan ravatalozót, ami már tavaly ősszel elkészült. Tállai minderről a Facebook-oldalán számolt be, igaz, azt csak a 444.hu említette meg a helyi újságra hivatkozva, amelynek cikkében a ravatalozó a tavalyi fejlesztések között szerepelt.

Erre sikerült ráemelnie a szintén fideszes jelölt György Istvánnak. György a 444.hu cikke szerint a régi kőbányai szakrendelőben adott át egy makettet, mely a majd egyszer elkészülő új szakrendelőt ábrázolja. Mondjuk ismét: az ember átadott egy MAKETTET. Íme a képek György István Facebook-oldaláról:

Mi jöhet még ebben a visszalévő két hétben?