Kampány: dől a mocsok és a hazugság

2018. március 26. 12:50 2018. márc. 26. 12:50

Nem állt meg a dilivonat Baranyában, Pécsen most telefonon riogatnak Mellár Tamás független jelölt ellen, hogy adókat emelne és menekülteket telepítene be a megyeszékhelyre. A kampány mögött a Baloldalért Aggódók Társasága állhat ismét, akik mögött meg a tudjukkik.

Továbbra sem állt le Mellár Tamás független baranyai jelölt ellen a rágalomhadjárat, most telefonon próbálnak uszítani ellene.

A kampány mögött a BAT áll, vagyis a Baloldalért Aggódók társasága, amely amúgy egy nem létező szervezet. (És nem a British American Tobacco, ahogy az Index vélelmezte, hogy a dohánygyár nevében mennének a hívások.)

Közvéleménykutatás Mellár Tamásról

Közvéleménykutatás Mellár Tamásról

Mindemellett új szórólap is megjelentek a pécsi postaládákban, mely ugyancsak a független jelölt besározását célozza. A szórólapokon még impresszum sincs, vagyis nem tudni, hogy ki áll mögöttük - tippjeink azonban lennének.

Mellárt január vége óta már többször találta be a fentebb említett "szervezet", először szórólapokon próbálták kikezdeni.

Mutatjuk a biztos jeleket, hogy hogyan cidriznek Mellár Tamástól

Mármint az múlt heti jeleket, mert amúgy már rengeteg van. Vannak, akik annyira cikkcakkban pisilnek már, hogy azt sem lehet róluk pontosan tudni, hogy kik ők. Csak hogy félnek. De nagyon. Mellár Tamás, akinek indulását egyre szélesebb demokratikus összefogás támogatja, a múlt héten először hétfőn hallatott magáról a Közös Ország Mozgalom vitafórumán.

A csapat 2012-ben Hódmezővásárhelyen volt aktív, ott a választási bizottság találta jogsértőnek egy kiadványukat. Ám, mivel impresszum nem volt a kiadványon, így csak a jogsértést tudták megállapítani.

2014-ben Pakson jelent meg a csoportosulás, akkor Süli János mostani atomerőmű-bővítési miniszter ellen léptek fel, aki az önkormányzati választáson a Fidesz ellenében indult és nyert. Süli ellen adtak ki szórólapot, ami olyan jól sikerülhetett, hogy még a helyi Fidesz-szervezet is közleményben határolódott el tőlük - írtuk korábbi cikkünkben.