Bordáját és csigolyáját törte a nőnek a parkolóban, botos édesapjára is rátámadt

2018. június 21. 11:01 2018. jún. 21. 11:01

Súlyos testi sértés miatt 6 hónap felfüggesztett börtönbüntetésre ítélte a Komlói Járásbíróság azt a férfit, aki úgy megütött egy nőt egy komlói parkolóban, hogy annak bordája és csigolyája is eltört, plusz még a nő járóbotos apját is megtámadta.

A Pécsi Törvényszék közlése szerint a vádlott férfi egy komlói parkolóban szóváltásba keveredett a sértett nővel, aki szabálytalan parkolása miatt lefényképezte az autóját. A vádlott ezen felháborodott, kiabálni kezdett a sértett nővel, akit egy alkalommal, tenyérrel az arcán megütött. A sértett egyensúlyát vesztette, és ráesett a járda padkájára.

A szóváltás közben a sértett édesapja – aki járóbottal közlekedik – kiszállt a sértett autójából és kérdőre vonta a vádlottat, azért mert megütött egy nőt. A vádlott a sértett édesapja felé indult, aki járóbotját védekezően maga elé tartotta. A vádlott a botot kivette a kezéből, majd eldobta és a helyszínről eltávozott.

A sértett nő a bántalmazás következtében nyolc napon túl gyógyuló, súlyos sérüléseket, borda- és csigolyatörést szenvedett.

A Komlói Járásbíróság 2018. június 20-án kihirdetett ítéletével G. G. vádlottat súlyos testi sértés bűntette miatt 6 hónap börtönbüntetésre ítélte, melynek végrehajtását 1 évi próbaidőre felfüggesztette, és kötelezte a büntetőeljárás során felmerült bűnügyi költség megfizetésére.