Siklóst vezetné a bíróság által próbára bocsátott drávapiski polgármester

2018. november 7. 11:43 2018. nov. 7. 11:43

Facebook-posztja szerint gyakorlatilag bejelentkezett a siklósi polgármesteri székre Drávapiski első embere, Mali Zoltán. A polgármester, akit nemrég egy bonyolult bírósági ügyben mondtak ki bűnösnek rágalmazás miatt, elsőként a fizetős parkolásnak üzent hadat.

Mali közösségi médiában publikált szerda reggeli sorait a Siklósi Hírek vette észre. Drávapiski polgármestere a posztban az alábbiakat írta:

"Karácsony környékén bemutatom a stábot. Azt a stábot aki a következő 11 hónap minden napján együtt fog dolgozni, programot hirdetni. Olyan fiatalembereket kerestem akik szeretik Siklóst, itt élnek és dolgoznak, a családjukkal. A jelenlegi testület 3 hiteles tagját szeretném magam mellett tudni, a többieknek megköszönjük az eddigi munkát. Az már pontosan látszik, hogy magukat " szakpolitikus"- nak beállító félamatőrök nyilatkoznak hosszan a semmiről. Mi egy szebb és polgárait jobban megbecsülő Siklóst szeretnénk. Egy sor dolgot meg fogunk változtatni, ami megkönnyíti az itt élők mindennapjait. ELSŐ INTÉZKEDÉSEKÉNT AZ ÚJ TESTÜLET MEGSZÜNTETI A FIZETŐPARKOLÁST SIKLÓSON ! Természetesen tudom, hogy kollégáimmal millió támadást kapunk ezen bejegyzésért, de mi sem vagyunk eszköztelenek."

Mindezt nem lehet nem úgy érteni, hogy Mali Siklós első emberévé válna a 2019-es önkormányzati választás során.

Mali Zoltán neve utoljára szeptember elején került be a hírekbe, mikor a Somogy Megyei Főügyészség közleménye szerint egy év próbára bocsátottak egy baranyai polgármestert, aki azt állította korábban egy rádióinterjúban, hogy a baranyai rendőrség bizonyítékokat tüntetett el. Portálunk akkor megtudta, a közleményben meg nem nevezett polgármester Mali Zoltán volt.