Szerencsétlen Fidesz végleg beleragadt a Soros-mocsárba

2019. január 19. 20:29 2019. jan. 19. 20:29

Sok helyen tüntettek ma a rabszolgatörvény ellen. A kormány ettől nyilván nem bukott meg, de a kommunikációja éppen olyan, mint az ősemberé, aki a kerék feltalálása után is egy kőtömbön vontatja a mamutcombot. SOROS!

Röviden összefoglalva a mai nap történéseit az Index azt írta: kevesen tüntettek sok helyen.

Sehol nem volt kritikus tömeg, Pécsett is jóval nagyobb volumenű volt az egyel ezelőtti demonstráció, ám így is csaknem ezer ember gyűlt össze a város főterén – ez évekig elérhetetlen volt. Viszont egy pécsi tanárnő percekig sorolta a hazai és külföldi városok neveit, ahol tüntettek szombaton a rabszolgatörvény ellen.

Ám most nézzünk két mai hírt az MTI-ről, ami pár bekezdésben összefoglalja a Fidesz világnézetét.

Hollik György kormányszóvivő budapesti sajtótájékoztatóján arról beszélt:

„teljesen nyilvánvaló, hogy a munka törvénykönyvének módosítása csupán ürügy. A magyar kormányzat Soros kampányával nem akar foglalkozni, azt viszont sajnálja, hogy van néhány olyan szakszervezet, amely "asszisztál" a "bevándorláspártiak" kampányához – fogalmazott.”

Amúgy meg „Soros György tiltakozik a kerítés ellen, de természetesen a saját házát kerítéssel veszi körül" - mondta Hollik István.

És dacára annak, hogy már ország-világ tudja, hogyan démonizálták közellenséggé Soros Györgyöt, a Fidesz-KDNP egy másik ügyben sem tudott jobb nyuszit előhúzni a kalapból.

Jelesül: Nacsa Lőrinc kereszténydemokrata országgyűlési képviselő szombaton, Budapesten újságíróknak úgy fogalmazott, az Európai Parlament bevándorláspárti többsége újabb elképesztő javaslatokat fogadott el ezen a héten.

„Kiemelte, a magyar baloldali EP-képviselők is megszavazták, hogy a "Soros-szervezetek" újabb lehetőséget kapjanak további migránsok Európába segítésére. A "Gyurcsány-párti" Molnár Csaba és Niedermüller Péter, valamint a szocialista Ujhelyi István és Szanyi Tibor is megszavazta ugyanis azt a javaslatot, amely szerint a következő időszakban megháromszorozzák a "migránsokat segítő Soros-szervezetek" támogatását – közölte”.

Ja, és szólt arról is, az említettek igennel szavaztak arra a javaslatra is, amely szerint "az unió megbüntetné azokat az országokat, amelyek ellenzik a bevándorlást".

Ami persze pofátlan hazugság.

Szóval ez maradt a kormányoldalnak. Ha az emberek nem akarnak robotolni, Soros, ha az Unió támogatja a civil szervezeteket, Soros, ha kinéz a csicskalángos az orbáni Magyarországnak, Soros.

Úgy, hogy ma már mindenki tudja, hogy Soros lehetne Kovács Józsi vagy Kis Béla is, ha a propagandagépezet rájuk mutat.