NEM? De! Pécsen felmossák a flasztert Orbánnal

2019. február 2. 09:49 2019. feb. 2. 09:49

Ám most nem a forgalmat blokkolják a rendszerrel elégedetlenek. A pécsi nőktől jövő vasárnap olyat kap Orbán rendszere, hogy nem fogja megköszönni.

A szakszervezetek, ellenzéki pártok és civilek szűk másfél hét után feloldották Pécs két határában a félpályás útzárakat, ám a szervezők részéről Benke Norbert leszögezte: ezzel nincs vége. Nem állnak le, mert nem lehet beletörődni, hogy dolgozók millióinak sorsáról, családok szétszakításáról úgy dönt a kormányzat, hogy a melósok képviselőivel egyáltalán nem egyeztet.

És valóban nincs vége. A folytatást most a hölgyek veszik a kezükbe. A Nők Ellenállási Mozgalma jövő vasárnapra, február 10-ére évértékelő megmozdulást szervez Pécs főterére délután kettő és öt között.

„Várunk mindenkit - anyát, apát, fiat, lányt, nagyit, - aki a flaszterre vésné - aszfaltkrétával - a véleményét, a kormány 2018-as évi - Családok Éve! - tevékenységéről. Ha nem tudsz jönni, küldd el nekünk a mondandód, és mi felolvassuk! Mi hozzuk a krétát és a zenét, te hozd magaddal az üzenetet! Szeretnénk, ha minden megyeszékhelyen, nagyvárosban évértékelőt tartanátok! A flaszter rátok vár!” - áll a Facebook-esemény leírásában.

Amint megismerjük a megmozdulás további részleteit, jelentkezünk velük.