Elnöksimogatva segítheted most a rászorulókat a Kétfarkúékkal Pécsett

2019. február 21. 09:16 2019. feb. 21. 09:16

Tartósélelmiszer-gyűjtést hirdetett a Magyar Kétfarkú Kutya Párt, mely nyilván az örök élethez is jól jön, de a rászoruló családoknak még jobban. Ha segítenél, szombat kora délután megteheted a pécsi Kossuth téren, utána pedig a párt irodaavatójára is benézhetsz, ahol még az elnököt is megsimogathatod.

"Mint tudjátok, Magyarországon nincs nélkülözés. Virágzik a kórházexport, munkanélküliség már az értelmező szótárban sem létezik, és a szociális háló is olyan sűrű, hogy átköpni sem lehet rajta. Ezért nektek sincs szükségetek annyi tartós élelmiszerre otthon, akár el is hozhatjátok a bespájzolt dugipacalt meg sóletkonzervet a Kossuth térre - ahonnan másnap pécsi karitatív szervezetekkel közreműködve elszállítjuk őket a város rászoruló családjainak."

- írja a Magyar Kétfarkú Kutya Párt a Facebookon a február 23-i eseményről. Mint fogalmaztak, mindent örömmel fogadnak, amit tárolni lehet, és nem jár le pár nap alatt.

A viccpárt emellett irodaavatót is tart szombaton a baranyai megyeszékhelyen. Az új helyük a Kazincy utca 3. szám alatt lesz, ahová szeretettel várnak mindenkit. A tervek szerint ott lesz a párt elnöke, Kovács Gergely is. Az iroda egyébként egészen menőn néz ki, az alábbi fotók szerint lenyomja Hoppál Péter letétbe helyezett festményekben gazdag tárgyalóját.

A szombati nap menetrendje:

15.00 - gyülekező a Kossuth téren, színpadépítés, teafőzés

15.30 - beszédek

  • pénzosztás
  • a Központi Újság jubileumi, második számának osztogatása kedélyes teázgatás
  • adományok fogadása
  • valamikor - színpadbontás

    aztán még - békés vonulás a Kazinczy utca 3-ba, ahol elnöksimogatóval egybekötött irodaavató veszi kezdetét.

    Aki tud, menjen, jó lesz.