Kiadja a Fidesz Tiffán útját?

2016. december 19. 15:36 2016. dec. 19. 15:36

Fideszes forrásból úgy értesült az atv.hu, hogy a 2018-as országgyűlési választáson három körzetben a jelenlegi képviselők helyett mást indítana a párt. Az egyik ilyen érintett Tiffán Zsolt lehet a portál szerint.

Karácsony előtt még egy kétnapos ülést tervez a Fidesz és szatellit-párja, a KDNP, ahol a 2018-as országgyűlési jelöltek névsoráról is szó lehet - értesült az atv.hu fideszes forrásokból.

A portál információi szerint Mengyi Roland, Tiffán Zsolt, Simonka György választókörzetében "szinte biztosan új képviselő-jelölteket állít a Fidesz-KDNP".

A cikk szerint az ülésen a kvótaellenes sikertelen népszavazás témája is előkerül majd, ahol körzetenként is megnézik, hol volt a legkisebb a szavazók aktivitása - ettől függhet egy-egy képviselő esetleges újrázása. Emellett az államfőválasztás kérdése is fölmerülhet, Áder János köztársasági elnök helyére sokan Balog Zoltán emberi erőforrások-minisztert látják esélyesnek.

A cikk kapcsán a Pécsi STOP megkereste Tiffán Zsoltot is, amennyiben érkezik válasz a képviselőtől, frissítjük cikkünket.