Erotikus show lett volna az év attrakciójának szánt Zsolnay Negyedben

2017. október 26. 14:49 2017. okt. 26. 14:49

November 3-án erotikus show lett volna a pécsi Zsolnay Kulturális Negyedben úgy, hogy a ZSÖK épp most küzd, hogy az év turisztikai desztinációja lehessen a negyed egy szavazáson. A bulit azóta lemondták.

Erotikus showműsort szerveztek november 3-ra a pécsi Zsolnay Kulturális Negyedbe az E78-as koncertterembe, a Hot Men Dance Live - Las Vegas Tonight elnevezésű bulira a belépés 18 év felettieknek és csak nőknek szól - olvasható a Zoom.hu cikkében.

A partin a vendégek is fölkerülhetnek a színpadra a táncosfiúk közreműködésével, a műsorról a YouTube-on elérhető reklámfilmben elég sok szexuális jellegű cselekmény imitálását (orális szex, lovaglás, és egyebek) lehet látni.

A cikk szerint mindezek elég nehezen egyeztethetők össze a Zsolnay Kulturális Negyed oldalán található bemutatkozásban leírtakkal:

"A múlt megőrzése mellett a jelen bemutatása és a kortárs művészet is nagy szerepet kap, ezt szolgálja az m21 Galéria és a népszerű E78 koncertterem, ahol könnyűzenei és színházi előadásokon szórakozhatnak az érdeklődők."

A Zoom.hu megkereste a negyedet vezető Zsolnay örökségkezelő Nonprofit Kft-t, hogy tudtak-e arról, milyen produkciónak adták bérbe az E78-as nagytermet (a ZSÖK kiadja a nagytermet időről-időre, hogy így jusson saját bevételhez).

A ZSÖK válaszában leírta,

"említett rendezvény szervezői írásban azt a tájékoztatást adták számunkra, hogy rendezvényük modern táncelőadás lesz, új produkció, amelyben a showtánc és modern táncok ötvözete a szórakoztató táncművészettel keveredik.

Kiemelték, hogy

országos hírű koreográfusokkal dolgoztak együtt korábban, táncosaik népszerű musicalben szerepeltek,

s hogy felléptek produkciójukkal az RTL Klub tehetségkutató műsorában is."

A ZSÖK ennek tudatában kötötte meg a bérleti szerződést a csapattal.

Ám azt mostanra már a kontraktust felbontották, a Zoom.hu érdeklődésére azt válaszolták, mikor kiderült számukra, hogy milyen jellegű lesz a rendezvény, felmondták a szerződést.

A Hot Men Dance Live – Las Vegas Tonight oldalán még mindig szerepel a buli.

A Zsolnay Kulturális Negyedet az önkormányzati lap és a ZSÖK nagyon nyomatja, ugyanis jelenleg is fut egy szavazás arról egy szállásfoglaló honlapon, hogy mi legyen az ország Év Turisztikai Attrakciója. Csak az a gond, hogy a pécsiekkel szavaztatnák meg a díjat, miközben ez inkább a turistáknak szóló szavazás.